
ריבת בצל סגול
מצרכים
מצרכים
2 בצלים אדומים
2 כפות שמן
¼ כוס סוכר חום
½ כוס יין אדום
½ כפות חומץ בלסמי
אופן ההכנה:
- קולפים את הבצלים, חוצים ופורסים לפרוסות דקות ככל האפשר.
- בסיר בינוני ומטגנים עם שמן עד להורדת הנפח של הבצל.
- מוסיפים את הסוכר, יין וחומץ בלסמי.
- על להבה נמוכה ממשיכים בבישול איטי עד לצמצום והסמכת הנוזלים כ – 40 דקות.
טיפ:
תכפילו כמויות! ניתן לאחסן במקרר עד שבועיים.
ריבה מתקתקה לשדרוג כל סנדוויץ.