
וופל בלגי
מצרכים
3 ביצים
⅓ כוס סוכר
⅓ כוס שמן
כוס חלב
2 כוסות קמח מנופה
שקית אבקת אפיה
אופן ההכנה:
- מקציפים את הביצים עם הסוכר כ 2 דקות, במהירות בינונית.
- בזילוף איטי מוסיפים את הנוזלים, שמן וחלב עד להטמעה מלאה.
- מוסיפים את המוצרים היבשים הקמח ואבקת האפיה ומערבבים עם מרית.
- מחממים את המכשיר וופל בלגי עם מעט חמאה וממלאים את השקעים עד לגובה ¾ שלא יגלוש.
- כשצד אחד זהוב הופכים לצד השני להזהבה.
תוספות:
- קצפת, פירות, סוכריות, מייפל, סילאן, קוקוס, שברי אגוזים.
- תתפנקו כמו במסעדה.
טיפים:
- חממו היטב את המכשיר לפני השימוש הראשון.
- הברישו היטב את השקעים בחמאה, הראשון לפעמים מתפקשש.. לא להתרגש לראשון לוקח יותר זמן מאחרים.