מגשי אירוח חלביים מפנקים – לכל חגיגה ואירוע, בטעמים שישאירו טעם של עוד!

וופל בלגי

מצרכים

3 ביצים

⅓ כוס סוכר

⅓ כוס שמן

כוס חלב

2 כוסות קמח מנופה

שקית אבקת אפיה

אופן ההכנה:

  • מקציפים את הביצים עם הסוכר כ 2 דקות, במהירות בינונית.
  • בזילוף איטי מוסיפים את הנוזלים, שמן וחלב עד להטמעה מלאה.
  • מוסיפים את המוצרים היבשים הקמח ואבקת האפיה ומערבבים עם מרית.
  • מחממים את המכשיר וופל בלגי עם מעט חמאה וממלאים את השקעים עד לגובה ¾ שלא יגלוש.
  • כשצד אחד זהוב הופכים לצד השני להזהבה.

תוספות:

  • קצפת, פירות, סוכריות, מייפל, סילאן, קוקוס, שברי אגוזים.
  • תתפנקו כמו במסעדה.

טיפים:

  • חממו היטב את המכשיר לפני השימוש הראשון.
  • הברישו היטב את השקעים בחמאה, הראשון לפעמים מתפקשש.. לא להתרגש לראשון לוקח יותר זמן מאחרים.