מגשי אירוח חלביים מפנקים – לכל חגיגה ואירוע, בטעמים שישאירו טעם של עוד!

ריבת בצל סגול

מצרכים

מצרכים

2 בצלים אדומים

2 כפות שמן

¼ כוס סוכר חום

½ כוס יין אדום

½ כפות חומץ בלסמי

אופן ההכנה:

  • קולפים את הבצלים, חוצים ופורסים לפרוסות דקות ככל האפשר.
  • בסיר בינוני ומטגנים עם שמן עד להורדת הנפח של הבצל.
  • מוסיפים את הסוכר, יין וחומץ בלסמי.
  • על להבה נמוכה ממשיכים בבישול איטי עד לצמצום והסמכת הנוזלים כ – 40 דקות.

טיפ:

תכפילו כמויות! ניתן לאחסן במקרר עד שבועיים.

ריבה מתקתקה לשדרוג כל סנדוויץ.