מגשי אירוח חלביים מפנקים – לכל חגיגה ואירוע, בטעמים שישאירו טעם של עוד!

סלט ירוק

סלט ירוק מרענן עם עשבי תיבול ופיצוחים
מצרכים

מצרכים

  • 2 רצועות סלרי
  • ½ חבילת פטרוזיליה
  • ½ חבילת כוסברה
  • חופן אגוזי פקאן
  • חופן גפרורי שקדים
  • חופן חמוציות

 

רוטב ויניגרייט הדרים: 

  • ¼ כוס שמן זית
  • ¼ כוס שמן
  • ¼ כוס מיץ לימון
  • ¼ כוס חומץ
  • ½ כוס מיץ תפוזים – עדיף סחוט טרי
  • ¼ כוס סילאן
  • גרידה מחצי לימון
  • מלח
  • נשטוף את כל הירוקים היטב ונניח לייבוש.
  • את הסלרי נחתוך לטבעות דקות כמצע לסלט.
  • הפטרוזיליה והכוסברה נקצוץ ביד לא דק מידי כדי שנוכל להרגיש את הירק בכל ביס.
  • נחלק את החלק העליון לשליש ונסדר את גפרורי השקדים, אגוזי הפקאן והחמוציות על כל שליש בנפרד.  

 

רוטב ויניגרייט הדרים מושלם:

  • לשים את כל המצרכים בצנצנת לפני ההגשה לשקשק ולשפוך מעל הסלט.

 

טיפ: אפשר להכין כמות כפולה מהרוטב, נשמר במקרר עד שבוע.